Το δικό του σχόλιο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας, η οποία βρίσκει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μιλούν οι αριθμοί, μιλούν τα μάτια μας και φαίνεται ανωτερότητα του Ολυμπιακού που έχασε δύο ματς, που με λίγη περισσότερη προσοχή ή τύχη, θα μπορούσε να τα έχει πάρει. Η φετινή Ευρωλίγκα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έρχεται πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η απόσταση από τις ομάδες που μένουν εκτός πλέι οφ είναι μόλις δύο νίκες. Έρχεται μία εξάδα-φωτιά για τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος, να απολαμβάνει αυτό που βλέπει και να πηγαίνει η ομάδα βήμα-βήμα, παρότι τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά. Μόλις πριν από μερικές αγωνιστικές ο Ολυμπιακός ήταν έκτος. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα στην επίθεση, πρώτη στη δημιουργία, αλλά τα προηγούμενα χρόνια στηρίζονταν στην άμυνα. Ο αγώνας με το Μιλάνο τα είχε όλα και ήταν η πιο γεμάτη εμφάνιση μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχόλιο για την εμφάνιση του Μπλακ και τη διαχείριση του Μπαρτζώκα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube