Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με την Μονακό μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ανέφερε ότι το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιδράσει αγωνιστικά από την ήττα από τη Βιλερμπάν και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σήμερα.

Επεσήμανε ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι να φανεί ότι επιστρέφει και πάλι ο Ολυμπιακός στο γνώριμο του παιχνίδι και με τα χαρακτηριστικά σε αυτό που τον οδήγησαν μέχρι τώρα στη σεζόν.

«Πρέπει να δούμε μια αγωνιστική βελτίωση γιατί πλησιάζουν τα πλέι-οφ και δεν μπορείς ξαφνικά να ανεβάσεις ρυθμό και ένταση. Πρέπει να γίνει σταδιακά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα και τι ανέφερε για τον Ολυμπιακό αλλά και την επιστροφή του Σπανούλη στο ΣΕΦ ως αντίπαλος…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βεζένκοφ, Ναν ή… Ιφί: Κρίνεται απόψε ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της EuroLeague

Πώς συναντώνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs-Μόνο στον τελικό μπορούν να βρεθούν στο Final 4

Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές: Τελικός με… προσευχές για τους πράσινους!

Euroleague: Ολοκληρώνεται ο φετινός «μαραθώνιος» - Θα πέσουν κορμιά σε Πριγκιπάτο, Σαράγεβο και Βαρκελώνη

Euroleague: Όλα τα σενάρια για κάθε ομάδα πριν τα σημερινά ματς

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!

«Δεν κάνουμε φασαρία και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά»: Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρωτιά

Διατήρησε τη φόρμα της και «καθάρισε» και την Μπασκόνια η Παρτίζαν

Ντόρσεϊ: «Είμαστε ταλαντούχα ομάδα και βρήκαμε τον ρυθμό μας, με βοήθησε ο Σπανούλης»