Το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Σχολίασε ότι οι ερυθρόλευκοι «ευτυχώς δεν έπαθαν για να μάθουν» και στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός ότι ανεξήγητα ο Ολυμπιακός «έσβησε» όταν έμεινε η ίδια πεντάδα με τους βασικούς παίκτες στο παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Ανεξήγητα έμεινε η ίδια πεντάδα για πολλή ώρα στον αγώνα. Ήθελαν ανάσες οι παίκτες. Εκεί ο Ολυμπιακός έκανε μειονέκτημα το πλεονέκτημα του. Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί νωρίτερα κάποιοι βασικοί», ανέφερε και συνέχισε:
«Αν είχε σε καλύτερη ημέρα τον Χέιζ-Ντέιβις θα μπορούσε να έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός», ανέφερε και κατέληξε:
«Κρατάει το 1-0, το γεγονός ότι βρήκε και στο πρόσωπο του Τζόζεφ έναν παίκτη που τον κράτησε σε σημαντικό σημείο. Δεδομένα θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στα επόμενα ματς εάν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα», κατέληξε.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.