Ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στην ευκαιρία που έχει ο Ολυμπιακός να κάνει διαχείριση στο ματς του… εορταστικού ΣΕΦ με την Παρτίζαν και τόνισε πως ο Σέιμπεν Λι που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του, έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις.

«Γενικότερα είναι μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να βάλει τον νέο του παίκτη αυτό τον ενάμιση μήνα, να κάνει διαχείριση… Θα δούμε Βιλντόσα και Λι. Έχουν πάθει πλάκα στον Ολυμπιακό με το πόσο έτοιμος είναι ο τελευταίος.

Τώρα μπορεί να κάνει rotation η ομάδα και δεν θα φορτώσει με τόση κούραση τους βασικούς του, που στην τελική ευθεία θα τους χρειαστεί πολύ. Στ’ αποδυτήρια δεν θέλουν να χάσουν δυο φορές από τον ίδιο αντίπαλο»
είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζέρβας και πρόσθεσε για τους εορτασμούς των 100 ετών ιστορίας των «ερυθρόλευκων».

«Για όλο τον Μάρτιο θα φορούν την επετειακή φανέλα, θα υπάρχει σε όλο το γήπεδο τρομερό κορεό. Φωτισμένο το ΣΕΦ, αφίσες παλιών παικτών απ’ όλα τα τμήματα, θα είναι εορταστικό το κλίμα απέναντι στην Παρτίζαν».

Ακούστε το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ουόκαπ: «Είχαμε συνεχώς επιθετικό ρυθμό»

Γιασικεβίτσιους: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν προετοίμασα την ομάδα - Ίσως δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε ένα κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας: «Εκπληκτικό παιχνίδι για 35 λεπτά - Εγώ νιώθω εξαντλημένος, σκεφτείτε τους παίκτες»

Φουρνιέ: «Ξέφυγα με τον Πανιώνιο, αυτή δεν ήταν μια ηγετική εικόνα - Ζήτησα συγγνώμη από όλους»

Πίτερς: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο»

Τα highlights από την βραδιά καριέρας του Φουρνιέ και της 100άρας του Ολυμπιακού επί της Φενέρ

Η Ευρωλίγκα υποκλίθηκε στον Εβάν Φουρνιέ για την ιστορική του εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ

«Ωδή στον παγκόσμιο παικταρά Φουρνιέ που αφυπνίστηκε»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά τη νίκη επί της Φενέρ

Ιτούδης: «Μην το γκαντεμιάζεις… Πάμε όπως είμαστε, κανείς δεν θα ήθελε να ζει αυτό που ζούμε»

Φουρνιέ: «Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το Μονακό - Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό»