Στο μείζον θέμα που προέκυψε στον Ολυμπιακό μετά τη διαρροή ηχογραφημένης συνομιλίας του Γιώργου Πρίντεζη με Έλληνες συμπαίκτες του και τα όσα ανέφερε περί καθυστερήσεις στις πληρωμές.

«Κάποιος το έδωσε το ηχητικό. Αυτό είναι το πιο μεγάλο θέμα. Ο Ολυμπιακός είχε να υπερηφανεύεται για τα στεγανά των αποδυτηρίων του τα προηγούμενα χρόνια. Όλη η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί για να βρεθεί ποιος έσπασε αυτά τα στεγανά. Μπορεί να είναι και από βλακεία, όχι σίγουρα από δόλο», τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το θέμα των πληρωμών είπε: «Κάθε επαγγελματίας βάζει τα όριά του και για τον Πρίντεζη αυτά ξεπεράστηκαν. Αποφάσισε τότε ως μέτρο αντίδρασης να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Δεν μιλάμε για καθυστέρηση 2-3 μηνών. Είναι πολύ μεγαλύτερο. Μιλήσανε με τη διοίκηση και έπαιξε κανονικά σε εκείνο το ματς με τη Χίμκι. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που υποχρεώνει τους αδερφούς Αγγελόπουλους να είναι κάπως πιο φειδωλοί. Όμως δεν έχει χάσει κανένας χρήματα από τον Ολυμπιακό», τόνισε.

Όσο για τη στάση του Πρίντεζη που έκανε λόγο στο ηχητικό για αποχή επ’ αόριστον, είπε: «Δεν μπορώ να ακούω και από οπαδούς του Ολυμπιακού ότι ο Πρίντεζης παίζει μόνο για τα λεφτά, ενώ έχει απορρίψει πολύ μεγαλύτερες προτάσεις, έχει παίξει τόσες φορές με ένα πόδι και αγωνίστηκε έχοντας θάψει την προηγούμενη μέρα τον πατέρα του».

Παράλληλα, σχολίασε τους ορισμούς διαιτητών στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. «Προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ του ορισμού Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο», είπε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube