Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας!

Αρχικά, αναφέρθηκε στη νεότερη ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, τονίζοντας ότι ήταν ξεκάθαρο ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν θα συμφωνούσαν να συναντηθούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως εξ αρχής ήταν ξεκάθαρη και η πρόθεση τους να συνεχιστούν οι τελικοί.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προπονείται κανονικά και περιμένει να δει τις εξελίξεις, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει λόγος διακοπής των τελικών.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Παναθηναϊκός: Απηύδησε ο Αταμάν και επιστράτευσε τον Γκραντ στα τέλη της 3ης περιόδου!