Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ανέλυσε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Επεσήμανε το πόσο σημαντικό θα είναι για τους «ερυθρόλευκους» να κατεβάσουν τον μέσο όρο στην επίθεση των «πράσινων», που είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης σε αριθμούς σε αυτόν τον τομέα.

Τόνισε επίσης ότι κλειδί της αναμέτρησης είναι το κομμάτι της δημιουργίας και φυσικά οι… μαέστροι των δύο ομάδων Καλάθης και Σπανούλης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, ενώ επεσήμανε ότι ο 30χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός… πόλος για την επίθεση του «τριφυλλιού».

Επιπλέον, ανέφερε ότι πολύ σημαντικός θα είναι και ο φορμαρισμένος, Κώστας Παπανικολάου, για τους Πειραιώτες και γενικότερα για την εξέλιξη του αγώνα.

«Νομίζω ότι θα δούμε μικρές εκπλήξεις από τον Πιτίνο. Για παράδειγμα, πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερο Βουγιούκα», αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο έμπειρος σέντερ ματσάρει καλύτερα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ρίσκαρε να πει ότι θα δούμε στο παιχνίδι τον Γουίλι Ριντ, αλλά όχι για πολύ, όπως είναι λογικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανυπομονησία για το ντεμπούτο του Μόρις»: Το σχόλιο Ζέρβα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός: Εορταστική αποστολή στην Ιταλία για τους «ερυθρόλευκους»

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!