Στην πολύπλευρη σημασία που έχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρομερό κίνητρο για το αποψινό ματς.

Όχι μόνο εξαιτίας του γοήτρου (αφού πάντοτε ο νικητής σε αιώνιο ντέρμπι εξυψώνεται και ο χαμένος μπαίνει σε εσωστρέφεια), αλλά και σε βαθμολογικό επίπεδο, αφού με νίκη θα κλειδώσει οριστικά την 4η θέση.

Όσο για την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ, εκτίμησε ότι θα είναι έντονη, αφού όλες οι ενδείξεις είναι ότι θα γίνει sold-out και θα υπάρχει ο μάξιμουμ επιτρεπόμενος αριθμός των 9.000 φίλων των Πειραιωτών στις εξέδρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ