Στην κόπωση του Ολυμπιακού που ήταν εμφανής στον αγώνα με την Μπασκόνια εστίασε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη δύσκολη χθεσινή νίκη.

«Ο Ολυμπιακός μπήκε με… στολή περιπάτου, αλλά ήταν και εμφανές πως δεν υπήρχαν δυνάμεις, καθώς ήταν το έβδομο ματς τις τελευταίες 14 μέρες. Η άμυνα ήταν πολύ χαλαρή στο πρώτο ημίχρονο και στην επίθεση υπήρχε αστοχία και βιασύνη. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο μέτρησε η ποιότητα και ήρθε η νίκη, που είναι το μόνο που μετρά. Η δουλειά έγινε, ο Ολυμπιακός πήγε στο 22-11 και με νίκη την Τρίτη στη Βαλένθια τελειώνει με το πλεονέκτημα έδρας», υπογράμμισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ τονίζοντας πως μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ είναι οι MVP του φετινού Ολυμπιακού, με τον Σέρβο σέντερ να είναι πολύ σταθερός σε εξαιρετικές εμφανίσεις την τρέχουσα περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube