Την έγκριση των πολεοδομικών όρων για τη νέα Τούμπα προανήγγειλε για τα τέλη του μήνα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ εκτίμησε πως θα υπάρξει ομοφωνία για το θέμα του ΠΑΟΚ.

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχει μείνει ένα τελευταίο κομμάτι που θα έρθει σύντομα στο συμβούλιο. Θα υπάρξει μια περίοδος της τελευταίας διαβούλευσης, ενώ τέλος Μαρτίου θα παρθεί η τελευταία έγκριση των πολεοδομικών όρων. Αυτό όμως είναι το τελευταίο στάδιο. Πιστεύω πως θα πάμε ομόφωνα. Σε μια δημοκρατία υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες σε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω θα πάμε ομόφωνα», τόνισε.

Ερωτηθείς για το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Άρης που αγόρασε, απάντησε: «Το έχω πει πολλές φορές, είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ξέρω πολύ καλά την δυσκολία που έχουν οι ομάδες όπως η ΚΑΕ Άρης, ΠΑΟΚ, και Ηρακλής. Εγώ θλίβομαι πολύ γι'αυτή την εικόνα γιατί κάποτε αυτές οι ομάδες ήταν στις υψηλότερες θέσεις. Τώρα, βλέπουμε την βαθμολογία ανάποδα. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Οι ΚΑΕ, ανήκουν σε ανθρώπους της πόλης που προσπαθούν να βοηθήσουν. Το ίδιο έκανα και με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και θα κάνω και με τον Ηρακλή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.