Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Αρχικά, για το γεγονός πως δηλώθηκε ο Κίναν Έβανς στην Ευρωλίγκα, ανέφερε: «Όπως πάει το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα, έχω την αίσθηση ότι θα επιστρέψει μετά το Κύπελλο ο Έβανς. Θα τον βλέπουμε σταδιακά νομίζω την τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη. Πρέπει να πάει σιγά σιγά εννοείται, είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι μπορεί να τον υπολογίζει φέτος ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά νέα της ομάδας και είπε: «Ο Βεζένκοφ ξεκουράστηκε και θα είναι μια χαρά με την Εφές, ο Βιλντόσα αν όχι αύριο, θα μπει μεθαύριο στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος. ΜακΚίσικ είναι καλά, με Φαλ δεν υπάρχει πρόβλημα, μόνο ερωτηματικό είναι ο Γουόκαπ, που χρειάζεται ξεκούραση, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Τέλος, για τη φημολογία ότι ψάχνει ο Ολυμπιακός ψηλό, είπε: «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση από τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Εννοείται ότι ο Μένσα δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Όμως τώρα δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα, δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι στο μέλλον».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ημερομηνίες του διπλού τελικού του Αθηναϊκού με την Μερσίν

Γράφει πάλι ιστορία ο Αθηναϊκός - Σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 16 χρόνια η ομαδάρα του Βύρωνα!

Ραζνάτοβιτς: «Ένας από τους 10 καλύτερους προπονητές ο Τρινκιέρι - Κάτι μεγάλο γίνεται στον ΠΑΟΚ»

Παρθενόπουλος: «Έχουμε στο μυαλό μας και εργαζόμαστε πάνω σε ένα νέο format για την επόμενη σεζόν»

Αταμάν: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιαννακόπουλο που μας στηρίζει - Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Παρουσία Γιαννακόπουλου η κοπή πίτας του Παναθηναϊκού-Έξτρα πριμ 1 εκατ. ευρώ για τριπλ-κράουν

Τρινκέρι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Πιέζουν για το τρόπαιο κάθε χρόνο, αλλά ένας κερδίζει»

ΠΑΟΚ: Στην παρουσίαση του Τρινκέρι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Τρινκέρι: «Είμαι ρομαντικός και λίγο τρελός - Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στην Ευρωλίγκα»

Τρινκέρι: «Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι - Να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε μέρες χαράς»!