Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στάθηκε στα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν για τους Πειραιώτες στην περιφέρεια καθώς και ο ΜακΚίσικ και ο Νιλικίνα θα είναι εκτός υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που θα έχει σήμερα η εμφάνιση του Γουόκαπ.

Υπογράμμισε την αδυναμία που έχει ο Ερυθρός Αστέρας στη θέση του σέντερ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να εκμεταλλευθούν οι ερυθρόλευκοι τους Μιλουτίνοφ και Χολ.

Σχετικά με την αναζήτηση ενός παίκτη για την περιφέρεια ο Νίκος Ζέρβας ανέφερε ότι υπήρχαν 4-5 περιπτώσεις για παίκτες που ο Ολυμπιακός έκανε προσπάθεια, αλλά οι ομάδες τους δεν πουλάνε ξεκαθαρίζοντάς το αυτό στους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Έτσι περιμένει να προκύψει κάτι καλό από το ΝΒΑ ή αλλού….

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube