Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και ενόψει του αυριανού αγώνα με το Περιστέρι bwin, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει μία σταθερότητα, παρότι είναι στην κορυφή ενός… τρένου στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός μέσα στον Ιανουάριο έδειξε πως μπορεί να κερδίσει και με άλλο στιλ, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα που κέρδιζε με 90-95 πόντους. Σε ματς που υπάρχει μεγάλη ανάγκη και πρέπει να είναι καλός αμυντικά, καταφέρνει να εξαργυρώνει το καλύτερο διάβασμα της αντίπαλης επίθεσης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα και τον προπονητή που το πιστώνεται αυτό, μαζί με τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός πατάει στα πόδια του και ξέρει να διαχειρίζεται τις νίκες αλλά και τις ήττες. Η ομάδα αναβλύζει υγεία και έχει να βελτιώσει κι άλλα. Το φετινό ταξίδι του Ολυμπιακού είναι μαγικό, αν και δεν ξέρουμε την κατάληξη που μπορεί να έχει στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα το ζει και το χαίρεται, και περιμένουμε την επόμενη πρόκληση», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube