Στους διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε σχέση με τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός για να επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος. Όποιος γνωρίζει τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, που είχαν πολύ μικρή συμβολή στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα την Τρίτη, περίμεναν πως βγουν μπροστά. Δίπλα σε αυτούς πρέπει να σταθούμε και στον Λαρεντζάκη, που πέρα από τους 11 πόντους του έπαιξε και εξαιρετικές άμυνες. Τέτοιο Ελληνόπουλο στα 27 του δεν υπάρχει», τόνισε, ενώ στάθηκε και στο μεγάλο ρεκόρ του Kill Bill.

Όσο για τα παράπονα των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ του Σπανούλη στην τελευταία φάση, είπε: «Πριν την επαναφορά ο Λάζιτς κρατά τον Σπανούλη. Βάσει κανονισμού αυτό είναι αντιαθλητικό. Δεν το σφυρίζουν, όπως δεν σφυρίζουν και φάουλ στη συνέχεια που φαίνεται πως ο Σπανούλης σπρώχνει τον Λάζιτς. Η διαιτησία ήταν πολύ κακή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σλούκας: «Πολύ καλή ομάδα η Βαλένθια, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να φοβηθεί κάποιον»

Γιαννακόπουλος: «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική, τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν δυνατά»

Το ζευγάρι που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Ευρωλίγκας - Πότε είναι τα ματς των Πειραιωτών

Κλάιμπερν και Πάντερ πήραν τον πρώτο τελικό και η Μπαρτσελόνα... πλησιάζει στον Ολυμπιακό!

Αταμάν: «Όλοι έπαιξαν για την ομάδα - Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα η Βαλένθια»

Μαρκοϊσβίλι: «Δώσαμε όλα όσα είχαμε παρά τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πιο πεινασμένος»

«Το κλειδί της νίκης με τη Μονακό και τι πρέπει να κάνει με Βαλένθια»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Φαρίντ: «Στόχος είναι ο τίτλος - Αν νομίζατε πως ήμουν καλός τον Νοέμβριο, περιμένετε να με δείτε τώρα»

Σορτς: «Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος, ψάχναμε ο ένας τον άλλον - Σήμερα έκαναν όλα κλικ»

Αταμάν: «Σπουδαία εμφάνιση - Θα δώσουμε μάχη για το Final Four κόντρα σε μια καλή ομάδα»