Την επόμενη μέρα χωρίς την παρουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος πρέπει να αρχίζει να σχεδιάζει ο Ολυμπιακός, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ στα θέματα των «ερυθρολεύκων» στο μπάσκετ επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για ειλημμένη απόφαση των Γιούτα Τζαζ να αποκτήσουν τον Αμερικανό γκαρντ, ώστε να τον προσθέσουν στην περιφέρειά τους και πρόσθεσε ότι αποτελεί απλά θέμα χρόνου η καταβολή του buy-out από τους «Μορμόνους», ύψους 750.000 δολαρίων για να σπάσουν το συμβόλαιό του.

Κατόπιν αυτών των καταιγιστικών εξελίξεων, οι Πειραιώτες αναμένεται να φουλάρουν για την απόκτηση παικτών για την περιφέρειά τους, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχουν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Αντώνης Κόνιαρης, αφού την ίδια στιγμή και ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Mήτογλου: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα - Να αφήσουμε πίσω μας το σημερινό ματς»

Σπανούλης: «Οι Ουκρανοί ήταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς, πρέπει να προχωρήσουμε - Δεν κοιτάμε τους συνδυασμούς»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Eίναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά έτσι είναι η ζωή - Πάμε για τη Δευτέρα»

Αποκαρδιωτική Εθνική, παραδόθηκε στην εύστοχη Ουκρανία και το Μουντομπάσκετ απομακρύνεται

Βαθμολογία Εθνική: Έπεσε τελευταία η Ελλάδα και η πρόκριση στο Μουντομπάσκετ ζορίσει αρκετά!

Μπιτάτζε, Σενγκέλια, Μαμουκελασβίλι έκαναν… πάρτι και η καταιγιστική Γεωργία διέλυσε το Μαυροβούνιο

Ανανέωσε στην ΑΕΚ ο Μίγιοβιτς

Ολυμπιακός για Φαλ: «Πώς αποφασίστηκε να αλλάξει η εγκύκλιος για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου;»

Πρώτο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο Μέτσοβο για το Περιστέρι Betsson

Αντιπρόεδρος ΚΑΕ Ηρακλής: «Η πρότασή μας είναι για νέο γήπεδο»