Τους λόγους που ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πιο ισχυρός σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ εξήγησε ο Νίκος Ζέβρας μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, επεσήμανε (μιλώντας στον Βάιο Τσούτσικα) ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζει καινούργια πράγματα για να αντιμετωπίσει σχήμα του Αταμάν με τρία γκαρντ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στην «ερυθρόλευκη» Media Day.

Επιπλέον, τόνισε ότι το ματς δεν κρίνει κάτι, καθότι πρόκειται για την 8η μόλις αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αλλά ανέφερε τα οφέλη που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός με «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Διότι με 7η σερί νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» στην Ευρωλίγκα θα πάρει ψυχολογία και θα δείξει ότι οι νίκες επί Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν ήταν… πυροτέχνημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον φρενήρη ρυθμό της Βαλένθια»

Κάρλικ Τζόουνς για Ομπράντοβιτς: «Θα τον αγκαλιάσω και θα του πω ότι τον αγαπώ, αλλά μετά τον αγώνα»

Πετρίδης: «Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Παρτίζαν»

Γιαμπουσέλε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πραγματικό πόλεμο στο Βελιγράδι»!

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια με τη Χάποελ

Μπαρτζώκας: «Είμαι και εγώ περίεργος να δω τη βελτίωση της ομάδας που πιστεύω πως θα έρθει»

Τζόζεφ: «Έχουμε δύσκολη εβδομάδα - Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της Βαλένθια»

Μπαντιό: «Να παίξουμε καλή άμυνα και να χτίσουμε πάνω σε αυτή - Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε»

Ομπράντοβιτς: «Ξέρω την ατμόσφαιρα στην έδρα της Παρτίζαν - Θα είναι καλό να δούμε την αντίδρασή μας»

Τέιλορ: «Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»