Το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Ολυμπιακού θα πρέπει να ενεργοποιηθεί απόψε απέναντι στη Ζαλγκίρις για να επιβιώσει στη σειρά των playoffs.

«Παίζει τους κόπους μιας χρονιάς. Πρέπει να ισοφαρίσει και να πάει στο Κάουνας με δύο ευκαιρίες για να ανακτήσει το πλεονέκτημα», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, ενώ πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει πράγματα στην επίθεσή του και να πάρει πράγματα από τους ξένους του.

Όσο για τους τραυματίες, είπε: «Ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει και σήμερα, αλλά δεν είναι σε θέση να παίξει ούτε στο Κάουνας και ίσως προλάβει πιθανό πέμπτο ματς. Και ο Παπανικολάου ξεπερνά τον εαυτό του για να αγωνιστεί και θα παίξει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!