Την επιστροφή του Ολυμπιακού στις καλές εμφανίσεις σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει ο Νίκος Ζέρβας στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Τελ Αβίβ.

«Περιμένουμε να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός. Ακόμη και στις νίκες που έχει κάνει εσχάτως δεν έχει πείσει και η τελευταία καλή εμφάνιση ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, φτιάχνει πολύ τη μοίρα του για τη συνέχεια», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν ελέγξει το ρυθμό και κατεβάσει το σκορ, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει. Η Μακάμπι πιέζει πολύ στην μπάλα, κλέβει μπάλες και τρέχει στον αιφνιδιασμό. Αν δεν το αντιμετωπίσει αυτό ο Ολυμπιακός, θα έχει πρόβλημα. Θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ και να περιορίσει τα λάθη, γιατί η Μακάμπι διακρίνεται στα επιθετικά ριμπάουντ και τα κλεψίματα», πρόσθεσε.

Όσο για την κατάσταση των τραυματιών, είπε: «Ο Μιλουτίνοφ θα είναι σίγουρα στη δωδεκάδα, αλλά δεν ξέρουμε πόση ώρα θα παίξει και σε τι κατάσταση θα είναι με μιάμιση προπόνηση. Ο Παπανικολάου είναι καλύτερα από τον Μιλουτίνοφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube