Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, την οποία επί της ουσίας δεν περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν, ολοκληρωτικό μπάσκετ κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και την παράταση, σε μια βραδιά από αυτές που χτίζουν χαρακτήρα για τις ομάδες.

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έγινε υπερομάδα ξαφνικά με αυτή τη νίκη, αλλά απέδειξε με τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη ότι έχει καλό προπονητή και ομάδα με ταλέντο που μπορεί να φτάσει ψηλά.

«Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι έχει καλό προπονητή, ότι δουλεύει σωστά και έχει ομάδα με ταλέντο που μπορεί να φτάσει ψηλά. Είναι σίγουρο ότι θα ξανάρθουν κακές βραδιές, αλλά η ομάδα θα πρέπει να χτίσει χαρακτήρα. Να μην μας κάνει εντύπωση έτσι όπως είναι η Ευρωλίγκα, αν ο Ολυμπιακός που κέρδισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, δυσκολευτεί στο ΣΕΦ από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός δεν έγινε υπερομάδα επειδή κέρδισε τη Φενέρ, αφού σίγουρα υπάρχουν πράγματα να διορθώσει» σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube