Παιχνίδι στο οποίο κρίνονται πολλοί θεωρεί αυτό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό απόψε ο Νίκος Ζέρβας.

«Είναι τεστ για όλους αυτό το ματς, ακόμη και για τον Μπλατ που δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι κρίνονται κάθε φορά», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε: «Ο προπονητής έχει δουλέψει πώς θα αντιμετωπίσει τις παγίδες για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Περιμένουμε να δούμε και κάποιες εκπλήξεις, αλλά δεν ξέρουμε τι. Στην προπόνηση δουλεύονται πράγματα που ακόμη δεν έχουμε δει στους αγώνες».

Για την κατάσταση των δύο προερχόμενων από τραυματισμούς, είπε: «Θα δει ο Μπλατ ποιος από τους Τίμα και Αγραβάνη θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα τον πάρει στη δωδεκάδα. Πάντως μην περιμένει ο κόσμος να παίξει πολύ όποιος και να είναι στη δωδεκάδα».

Τέλος, σχετικά με τις φήμες περί Κόνιαρη και Χρυσικόπουλου, είπε: «Είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρεται για τον Κόνιαρη και τον Χρυσικόπουλο, αλλά όχι τώρα, για το καλοκαίρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση Μπαρτζώκα, ο Μεντιλίμπαρ και η μαγεία Μιλουτίνοφ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μπασκόνια

Πετρίδης: «Ματς-τελικός για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Νικά ελπίζει για 6αδα, αντίθετα μπλέκει πολύ»

Ζέρβας: «Με στολή περιπάτου και κουρασμένος ο Ολυμπιακός, αλλά η δουλειά έγινε-Φοβερή σεζόν ο Μιλουτίνοφ»

Πενιαρόγια: «Από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα τα τελευταία 15 χρόνια ο Καλάθης»

Παναθηναϊκός AKTOR-Ερυθρός Αστέρας: Ακόμη ένας «τελικός» για τους πράσινους

Ευρωλίγκα: Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ψάχνει αντίδραση η Φενέρ

Μιλουτίνοφ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση, ήμασταν εξουθενωμένοι - Σημαντικό που κάναμε τη δουλειά»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια

Γκαλμπιάτι: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα»

Ντόρσει: «Μετρά η νίκη, ήμασταν κουρασμένοι»