Για τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να κατακτήσει από σήμερα το πρωτάθλημα -χωρίς να χρειαστεί ψυχοφθόρο πέμπτο παιχνίδι- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα του Παπανικολάου, τονίζοντας ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη ν’ αγωνιστεί κα αφήνοντας πιθανότητες μόνο αν υπάρξει ματς και την Κυριακή.

Επικεντρώνοντας λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στο μεγάλο πλήγμα του Παναθηναϊκού με την απουσία Πονίτκα και εκτίμησε ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» πιέσουν αποτελεσματικά τον Λι, θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πανηγυρίσουν απόψε τον τίτλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ ο ΠΑΟΚ

Πετρίδης: «Έχουν γίνει πολλά λάθη από τους διαιτητές - Περιμένει αντίδραση και από την Κυβέρνηση ο Παναθηναϊκός»

Ζέρβας: «Ευτυχώς δεν έπαθε για να μάθει ο Ολυμπιακός - Θα έπρεπε να έχουν ξεκουραστεί βασικοί νωρίτερα»

Νέο βίντεο του Ολυμπιακού για τη φάση Ναν - Φουρνιέ: «Συνεχίζει να μη χρειάζεται σχόλια…»

Παρθενόπουλος: «Φτάνει πια τα μάτια μας δεν αντέχουν άλλο»

Ο Μάικ Τζέιμς σχολιάζει το Game 1 Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: «Αυτό που δεν μου αρέσει...»

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»