Τα αίτια της απογοητευτικής εμφάνισης και της βαριάς ήττας του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Η εικόνα είναι κακή εδώ και καιρό. Έπρεπε η ομάδα να έχει κάνει εδώ και καιρό την κίνηση για τον γκαρντ και να λύσει κάποια θέματα ρόλων μέσα στην ομάδα. Χθες λειτούργησαν όλα κακά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς άπειρους παίκτες που δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις και επειδή έχει κοντό rotation κάποιοι παίκτες έχουν σκάσει ή βγάζουν τραυματισμούς. Πώς μπορείς να πάρεις παιχνίδι τέτοιας κρισιμότητας με 5-6 παίκτες. Ο Μπλατ έλεγε πως η ομάδα θα παίζει όπως θέλει κατά τον Φεβρουάριο και αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός αποδίδει χειρότερα από κάθε άλλο σημείο της σεζόν», ανέφερε.

Όσο για την προσθήκη γκαρντ που ακούγεται εδώ και καιρό αλλά ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί; «Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να διατεθεί, 70.000 δολάρια το μήνα. Δεν είναι λίγα τα λεφτά αυτά. Δεν θα πάρεις τον… Τεόντοσιτς ή τον Γουοναμέικερ, αλλά μπορείς να βρεις έναν αξιόλογο παίκτη. Τώρα παίζεις με δυόμισι γκαρντ. Πιστεύω πως τις επόμενες λίγες μέρες θα προχωρήσει η προσθήκη παίκτη, αλλά νομίζω ότι είναι αργά. Είναι δύσκολο να μπει άμεσα και να προσαρμοστεί ένας νέος παίκτης αυτή τη στιγμή. Χάθηκε πολύς χρόνος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube