Τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην αρνητική προδιάθεση που υπάρχει από την Αδριατική λίγκα, τονίζοντας όμως πως υπάρχουν ακόμα κάποιες λίγες πιθανότητες να συμβεί.

«Υπάρχει αρνητική προδιάθεση. Το 60-40 που λέγαμε τις προηγούμενες μέρες, μπορεί να έχει γίνει 80-20 αλλά υπάρχει ακόμα ένα παράθυρο. Δεν έχει βγει ακόμα απόφαση, γιατί στο τελευταίο συμβούλιο συζήτησαν άλλα θέματα, πιο σημαντικά για αυτούς. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες βέβαια».

Για τις συζητήσεις με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Είναι δεδομένο ότι θέλει να τον κρατήσει με καλύτερες απολαβές. Υπάρχουν πάντα στο προσκήνιο οι Σπερς που είναι ο μοναδικός ουσιαστικός αντίπαλος, με δεδομένο ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Είναι σπάνιο να δούμε ομάδα του ΝΒΑ να δίνει τόσα πολλά λεφτά για buy out. Η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει λίγο παραπάνω τις προθέσεις της, κάνοντας λόγω για τριετές συμβόλαιο. Για την ώρα, επειδή βλέπει πρόθεση ανταμοιβής από τον Ολυμπιακό και του αρέσει εδώ, μοναδικό αντίπαλο βλέπω τους Σπερς».

Όσο για την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλούμε για τον Σλούκα, έχει ακόμα υποχρεώσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα. Τον έχει στις σκέψεις του ο Ολυμπιακός. Υπάρχει επαφή, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει τελειώσει κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους, αλλά όταν έχεις απέναντί σου Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ δεν μπορείς να μιλάς με σιγουριά. Θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός πάντως».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ζέρβας στην εκπομπή «Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εθνική παθιασμένη, διαβασμένη και συσπειρωμένη»: Το σχόλιο Ρομπόλη για τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας

Έξαλλος ο Μπριθουέλα: «Εσκεμμένα κακή η διαιτησία, να το εξετάσει η FIBA - Δεν μας άφησαν να υπογράψουμε το φύλλο αγώνα»

Ντόρσεϊ: «Αγαπάω αυτή τη χώρα, ανυπομονώ να είμαι εδώ και στα επόμενα παιχνίδια»

Καλάθης: «Βγήκαμε όλοι μπροστά και δείξαμε χαρακτήρα, πάντα είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για την Εθνική»

Σπανούλης: «Από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω ζήσει - Υπερβαίνει τα όρια η κριτική μέσω… ομάδων, πάνω απ' όλα η Εθνική»!

Το τρίποντο του Χουάντσο που πάγωσε το T-Center και η αλύγιστη Εθνική: Τα highlights του αγώνα Ελλάδα-Ισπανία

Ο δρόμος που δίνει στην Εθνική την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027

Ματέο: «Συμπεριφερθήκαμε ως το τέλος σαν ομάδα, έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα προκριματικά η Ελλάδα»

Λήξη συναγερμού για Μιλουτίνοφ: Επέστρεψε στο παρκέ!

Μήτογλου: «Είμαστε μια οικογένεια, εδώ δεν υπάρχουν ομάδες - Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του»