Επιστρέφει στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος. Το θέμα «αναθερμάνθηκε», από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος ξανά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά», σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού». Αυτό συμβαίνει, διότι ο διακαής πόθος του 59χρονου προπονητή ήταν η Πόρτο, αλλά η θέση καλύφθηκε χθες από τον Χουλέν Λοπετέγι.

Επιπλέον, ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα παίζει και το γεγονός ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, όπως έχει προαναγγείλλει ο Ιβάν Σαββίδης, με τον Τσιτσιακόφ να είναι «υπ’ ατμόν».

Την Τετάρτη (8/5) γράφτηκε στον Τύπο της Πορτογαλίας το όνομα του Μάρκο Σίλβα για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά από την ομάδα δεν επιβεβαιώνεται κάτι προς το παρόν, ενώ ο 37χρονος δεσμεύεται με την Εστορίλ αυτή τη στιγμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν φιλικό Άρης, Νάπολι

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.