Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014. Τα φαινόμενα τοπικά, και κυρίως στα ορεινά, θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 18 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 18 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στα νοτιοδυτικά πελάγη νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Καλό και ζεστό καιρό, με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, με πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναμάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ - Πάνω από 100 μετασεισμοί

Επίθεση στην Ελευσίνα: Μαχαίρια, σιδερογροθιά και εθνικιστικά φυλλάδια στο σπίτι του 22χρονου

Οργή για την αστυνομική βία στη Γαλλία – 14χρονος με σπασμένο σαγόνι από δακρυγόνο

Υπόθεση Μαζωνάκη: Τι κατέγραψαν οι έλεγχοι του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της Καρνεάδου

Χαϊδάρι: Επίθεση με γκαζάκι σε ψητοπωλείο – Ζημιές στον εξωτερικό χώρο

Μαίνεται η φωτιά σε δύο βιοτεχνίες στον Ελαιώνα - Απομακρύνονται όσοι βρίσκονται σε απόσταση 400 μέτρων

Η πρώτη αντίδραση Τραμπ για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Ζάκυνθος: Σώα εντοπίστηκε η 44χρονη που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο

Από τον Νοέμβριο οι 120 δόσεις για χρέη στο δημόσιο: Πώς θα γίνει η μετάβαση από τις 72 δόσεις

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες - Έως 29 βαθμούς η θερμοκρασία