Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ. Χθες προέκυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από αραβική ομάδα για τον Ιταλό εξτρέμ και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή τον Ιούλιο ταξίδεψαν στη συγκεκριμένη χώρα για αυτή την υπόθεση.

Ο 24χρονος άσος δεν έδειχνε να επιθυμεί ιδιαίτερα να φύγει, όταν είχε εκφράσει ενδιαφέρον κάποιους μήνες πριν η Αλ Αΐν, ωστόσο πλέον φέρεται να το βλέπει πιο «ζεστά». Η ΑΕΚ από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να εξετάσει κάθε σοβαρή πρόταση που θα έρθει. Πάντως επί της παρούσης δεν έχει έρθει προσφορά, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα.

Είναι δεδομένο πως σε περίπτωση πώλησης του Βέρντε η ΑΕΚ θα αποκτήσει αντικαταστάτη. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα της «Ένωσης», παρότι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των εκπροσώπων του Σουηδού εξτρέμ δεν άρεσαν στους «κιτρινόμαυρους» στο ραντεβού που είχαν με τον Έντσο Ραϊόλα στην Αθήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»

Δεσύλλας: «Το γόνατο του Κοντούρη έχει πρηστεί και δεν είναι καλό σημάδι - Ανεβάζει ρυθμό ο Κρίστιανσεν»

TAGS: A.E.K.