Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως στρέφονται στο ματς με την Κύμη που είναι «τελικός» για την παραμονή και θεωρεί πως θα μετρήσει περισσότερο η αποφασιστικότητα και η ψυχολογία, παρά οι τακτικές και τα συστήματα.
Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Κύμη».
Σε ερώτηση για το που εστιάζει η ομάδα και το πως θα πετύχει την παραμονή, ο κόουτς του Ρεθύμνου απάντησε: «Στην αποφασιστικότητα και την ψυχολογία των παιδιών. Αυτά τα στοιχεία θα παίξουν ρόλο σε παιχνίδια που είναι "ζωής και θανάτου'. Αυτά τα ματς δεν κερδίζονται από τις τακτικές, αλλά από τους παίκτες, την ψυχολογία και το πόσο πολύ θέλουμε να νικήσουμε».