Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν «σφράγισε» απλώς τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Asteras AKTOR.

Με το τέρμα του έφτασε τα 40 γκολ στη Super League με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», πετυχαίνοντας ένα ορόσημο με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ο Σέρβος εξτρέμ, που βρίσκεται στην Τούμπα από τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει καταφέρει να συνδυάσει διάρκεια και ουσία. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μετρά 25 γκολ σε 127 αγώνες, ενώ στα playoffs έχει προσθέσει άλλα 15 σε 42 συμμετοχές.

Συνολικά, 40 τέρματα σε επίπεδο Super League — αριθμός που τον τοποθετεί πλέον ανάμεσα στους πιο παραγωγικούς ξένους στην ιστορία του συλλόγου.

Με τα 40 γκολ στη Super League, ο Ζίβκοβιτς ανεβαίνει στη 18η θέση της σχετικής λίστας των σκόρερ του ΠΑΟΚ από την καθιέρωση της Α’ Εθνικής (1959-60), αφήνοντας πίσω του σημαντικά ονόματα του παρελθόντος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

Ελ Κααμπί: 50 γκολ στη Super League και θέση στο Top-20 του Ολυμπιακού

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.