Δεν βιάζεται να κάνει απολογισμό της σεζόν για τον ΠΑΟΚ αλλά και τον εαυτό του ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς περιμένοντας το τέλος της σεζόν για να μιλήσει με μεγαλύτερη... ασφάλεια. Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος γκολκίπερ στην κάμερα της Nova:

Για το που αποδίδει την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Oλα τα καλά βγαίνουν από την προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όπως κάναμε και παλιότερα, όπως κάνουμε πάντα. Σε κάποια παιχνίδια κερδίζεις, σε κάποια όχι, το σημαντικότερο είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα έρθουν, όπως ήρθαν».

Για το πως περιμένει την τελική ευθεία του πρωταθλήματος: «Για εμάς το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο. Έχουμε τρεις ακόμα τελικούς. Έτσι τα αντιμετωπίζουμε όλα. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακή και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν το τελικό αποτέλεσμα κρίνει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία: «Δεν το κοιτάμε αυτό. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι, δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Πάμε βήμα-βήμα και δεν θεωρώ πως ο αυριανός αγώνας θα κρίνει το ποια ομάδα θα τερματίσει στην δεύτερη θέση, αφού υπάρχουν συνολικά τρεις αγώνες ακόμα».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο εκπλήξεων μεταξύ των δύο ομάδων αύριο: «Παίξαμε άλλα τρία παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Με το νέο σύστημα του πρωταθλήματος με τα πλέι οφ έχουν πολλά ματς. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι αύριο. Και θα δούμε ποιος θα κερδίσει. Το δικό μας σκάουτινγκ τιμ και οι αναλυτές μας έχουν προετοιμάσει καλά το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι».

Για τη δική του παρουσία στη φετινή σεζόν: «Δεν είναι η ώρα τώρα να μιλήσουμε για την προσωπική μου απόδοση. Έχουμε ακόμα παιχνίδια μπροστά μας. Όταν με το καλό τελειώσουμε, τότε θα κάνουμε το ταμείο για να δούμε πως ήταν η σεζόν για την ομάδα και για μένα σε προσωπικό επίπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Προπονητής της Καλαμάτας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας!

Σοκαριστικές δηλώσεις από πρώην παίκτη του Άρη: «Οπαδοί μπήκαν με όπλα στα αποδυτήρια και μας απείλησαν»

Πάλι ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με απόλυτα γνώριμο Γερμανό ρέφερι το ΑΕΚ - ΠΑΟ

Σταματέλος: «Ίσως αλλάξει κάποια πρόσωπα ο Μεντιλίμπαρ την Κυριακή»

Τσορμπατζόγλου: «Κάνει προσπάθεια να προλάβει ο Γιακουμάκης – Πρέπει ν’ ανεβάσει απόδοση εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Εξελίξεις το καλοκαίρι και με παίκτες που έχουν συμβόλαια στον Παναθηναϊκό - Δεν βλέπω ανατροπή με Μπενίτεθ»

Κετσετζόγλου: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι τα 3/4 του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ»

Δύσκολα θα παραμείνει στον Ηρακλή ο Ουάρντα

Άρης: Στο φινάλε με το βλέμμα στην επόμενη μέρα – Η μάχη του Γρηγορίου και τα σενάρια για τον πάγκο

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για το φινάλε ο Γιακουμάκης – Αγώνας δρόμου για την επιστροφή

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.