Ο «Ζιζού» τόνισε πως οι παίκτες του άξιζαν την πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και πως υπάρχει χρόνος να προετοιμαστούν κατάλληλα μέχρι το ματς με τη Γιουβέντους στο Κάρντιφ για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. «Αποθέωσε» τον Μπενζεμά για την εμφάνισή του και απόρησε πως κατάφερε να κάνει αυτήν την ενέργεια στο γκολ της «βασίλισσας» και τόνισε πως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, όμως κάποιοι πρέπει να αγωνίζονται περισσότερο και κάποιοι λιγότερο.

Αναλυτικά: «Είχαμε δυσκολίες στην αρχή του αγώνα, για 20-25 λεπτά, αλλά δεν έπρεπε να ανησυχούμε, διότι θα είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, με τον Ίσκο και τον Καρίμ ανάμεσα στις γραμμές.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στον τελικό, το αξίζουν όλοι, ειδικά οι παίκτες. Δεν αξίζουν κάτι λιγότερο. Είμαστε στον τελικό και θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε γι' αυτόν. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό που καταφέραμε».

Σε ερώτηση για το γκολ του Ίσκο μετά από την απίθανη ενέργεια του Μπενζεμά, δήλωσε πως: «Δεν γνωρίζω πώς ξέφυγε από εκεί ο Μπενζεμά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το γκολ. Υπάρχει το γκολ, αλλά υπάρχουν κι αυτά τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του, έχασε και γκολ, είχε ευκαιρίες. Όμως, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση όλων των παικτών».

Όσο για το γεγονός ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής σε αυτήν την πορεία της Ρεάλ μέχρι τον τελικό, απάντησε πως «Δεν γνωρίζω εάν είναι ικανοποιημένοι. Σίγουρα, αυτοί που παίζουν λιγότερο, θα ήθελαν να αγωνίζονται παραπάνω. Το καταλαβαίνω, αλλά στο τέλος υπάρχει η απόφαση του προπονητή κι εγώ πρέπει να επιλέξω. Στο κεφάλι μου όλοι είναι σημαντικοί.

Είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Θα μπορούσαν όλοι τους να είναι βασικοί, ακόμα κι αυτοί που είναι εκτός αποστολής. Έχουν εντρυφήσει στο σχέδιο και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!