Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ είναι άμεσα συνυφασμένο με την έκβαση της σεζόν για την ομάδα του στο Champions League.

«Δεν εξαρτάται από την κατάκτηση ή όχι του Champions League το μέλλον μου. Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα, αλλά αυτό που μετρά για μένα είναι τι κάνουμε τώρα και πώς θα παίξουμε αύριο απέναντι στην Μπάγερν», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Όσο για την απώλεια του τίτλου που κατέληξε στην Μπαρτσελόνα με χαρακτηριστική ευκολία, είπε: «Τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετρούν και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι φυσιολογικό να μην είμαστε χαρούμενοι με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα».

Όσο για τη ρεβάνς με την Μπάγερν αύριο, είπε: «Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και δεν αλλάζει τίποτα στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς. Ό,τι κάναμε στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αλλά θα πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και στον επαναληπτικό για να προκριθούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube