Ο «Ζιζού» τόνισε πως έπαιξαν σοβαρά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πως ήταν σωστοί στην τακτική τους και πως οι παίκτες κερδίζουν τα μεγάλα ματς. Θεωρεί πως η Παρί ήταν καλύτερη στη Μαδρίτη και τόνισε πως θα δώσει ευκαιρίες στον Μπέιλ στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Προσεγγίσαμε καλά το παιχνίδι, παίξαμε σοβαρά και είχαμε ένα τέλειο ματς. Εγώ είμαι εδώ για να κάνω τις αλλαγές, να προετοιμάζω τους παίκτες.

Τακτικά, κάναμε έναν καλό αγώνα, αλλά στο τέλος οι παίκτες είναι εκείνοι που κερδίζουν τα ματς. Αυτό είναι το "κλειδί"».

Για την εικόνα της Παρί: «Δεν ήταν τόσο κακή. Στο πρώτο ματς έπαιξαν καλύτερα. Στην έδρα τους δεν έπαιξαν τόσο καλά, γιατί εμείς δεν τους αφήσαμε. Ίσως η αποβολή να άλλαξε τα δεδομένα».

Για τον Μπέιλ: «Σέβομαι τους πάντες και τον Μπέιλ. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για εκείνον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!