Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες και μετά το αμφισβητούμενο πέναλτι πρόκρισης απέναντι στη Γιουβέντους για ένα μένος κατά της Ρεάλ. Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη Τύπου σήμερα δεν θέλησε να δώσει σημασία σε αυτό το κύμα μίσους κατά της ομάδας του και θεωρεί πως η αγάπη του κόσμου προς αυτή υπερτερεί.

«Πάντα υπήρχαν πολέμιοι της Ρεάλ, αλλά πάντα θα υπάρχουν περισσότεροι φίλοι της ομάδας και θα γίνονται όλο και περισσότεροι σε όλο τον κόσμο. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με τους περισσότερους οπαδούς και όλο και αυξάνονται. Άρα καλύτερα να μιλήσουμε θετικά», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Όσο για το αν υπάρχει ανησυχία μεταξύ των παικτών για εχθρική αντιμετώπιση της Ρεάλ στα επόμενα ευρωπαϊκά ματς, είπε: «Μπορεί να γίνεται κουβέντα γι’ αυτό στα αποδυτήρια, αλλά εμένα δεν με απασχολεί. Πρέπει η δουλειά που κάνουμε καθημερινά να γίνεται σεβαστή από όλους. Απλώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα παίρνουν μεγαλύτερη έκταση από την πραγματική τους λόγω των social media. Δεν ήταν έτσι πριν από 10-15 χρόνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube