Καμία διάθεση να διασταυρωθεί με τη Γιουβέντους στη φάση των «16» δεν έχει ο Ζινεντίν Ζιντάν, όπως παραδέχθηκε μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Ντόρτμουντ κι αυτό για δύο λόγους.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι έχει ακόμα στην καρδιά του τους «μπιανκονέρι», ενώ γνωρίζει πολύ καλα ότι πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα.

«Θα ήθελα να αποφύγουμε τη Γιουβέντους, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα μας φέρει η κλήρωση. Δεν θα ήθελα τη Γιουβέντους για δύο λόγους: Για συναισθηματικούς και επειδή πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ο Ντιμπάλα και ο Ιγκουαΐν είναι σπουδαίοι επιθετικοί, αλλά δεν θέλω να τους συγκρίνω με τους δικούς μου στη Ρεάλ», κατέληξε ο «Ζιζού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάντα προετοιμασμένοι να τρέχουμε περισσότερο από τον αντίπαλο»: Ο Κνούτσεν εξηγεί το θαύμα της Μπόντο/Γκλιμτ!

Ρούντιγκερ για το χτύπημα στον Ρίκο: «Δεν τον σκότωσα - Αν είχα πρόθεση, δεν θα σηκωνόταν από το χορτάρι»!

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για τα εισιτήρια των μεγάλων ευρωπαϊκών τελικών!

Σίλβα: «Δεν ήταν τόσο κακή η εμφάνιση μας στη Μαδρίτη, ανεξήγητο ότι χάσαμε με 3-0»

Επιστρέφει στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ και είναι έτοιμος για τη Σίτι

Γκουαρντιόλα: «Αν δεν πιστεύουμε στην ανατροπή με Ρεάλ, ας κάτσουμε σπίτια μας»

O Βινίσιους ισοφάρισε ένα από τα... λιγότερο γνωστά ρεκόρ του Κριστιάνο στο Champions League

«Χρυσώνει» τους παίκτες της Γαλατάσαραϊ ο πρόεδρος για πρόκριση επί της Λίβερπουλ

Η Μπόντο έφτασε τις 5 σερί νίκες στο Champions League και οπαδός κουρεύτηκε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα!

Οπαδοί της Σπόρτινγκ επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους μετά τη βαριά ήττα από την Μπόντο