Ο «Ζιζού» τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο υπέφεραν, όμως στο δεύτερο πήραν την κατοχή και ευνοήθηκαν από την αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ. Στάθηκε στο άδικο πέναλτι και στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του, μένοντας υπερήφανος για την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά: «Η νίκη δεν ήταν εύκολη, υποφέραμε αρκετά στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, πήραμε την κατοχή στην επανάληψη και ήταν πιο εύκολο όταν έμεναν με δέκα.

Δεν υπάρχει πέναλτι και θα μπορούσε να γίνει το 2-0. Παίξαμε με προσωπικότητα, είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, αν και απογοητευμένος, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη, αλλά απέναντί μας βρήκαμε έναν απίθανο γκολκίπερ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!