Ο «Ζιζού» τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο υπέφεραν, όμως στο δεύτερο πήραν την κατοχή και ευνοήθηκαν από την αποβολή του Χάβι Μαρτίνεθ. Στάθηκε στο άδικο πέναλτι και στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του, μένοντας υπερήφανος για την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά: «Η νίκη δεν ήταν εύκολη, υποφέραμε αρκετά στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, πήραμε την κατοχή στην επανάληψη και ήταν πιο εύκολο όταν έμεναν με δέκα.

Δεν υπάρχει πέναλτι και θα μπορούσε να γίνει το 2-0. Παίξαμε με προσωπικότητα, είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, αν και απογοητευμένος, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη, αλλά απέναντί μας βρήκαμε έναν απίθανο γκολκίπερ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!