Αιχμές άφησε ο Άκης Ζήκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τον Κλοντ Μακελελέ, την ώρα που ο Γάλλος αναμένεται να αναλάβει τον πάγκο του Astera AKTOR, ως πρώτος προπονητής.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, έκανε ειδική αναφορά στη μεταξύ τους συνάντησα, στα ημιτελικά του Champions League και το Μονακό – Τσέλσι τη σεζόν 2003/04.

Ο Ζήκος τόνισε πως ο Μακελελέ έκανε πολλές φορές θέατρο στην αναμέτρηση, με τον Αυστριακό διαιτητή Μάγιερ να μην τον τιμωρεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άκης Ζήκος:
«Αυτός που μετά το ‘’ θέατρο’’ του… στον ημιτελικό CL 2003-2004 Μονακό-Τσέλσι, έβγαλε το ματς χωρίς κίτρινη, ενώ επέβαλε στο μεγάλο λαμόγιο διαιτητή… Μάγιερ, Αυστριακός… να δώσει με τη μεγαλύτερη ευκολία, τη κόκκινη κάρτα, θα έρθει στην Ελλάδα!!! Καλή επιτυχία του εύχομαι! Στη προπονητική του καριέρα, μα πάνω απ όλα στη διαχρονικά , θεατρική του- υποκριτική του καριέρα»!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Θέλει να… ξαναμαζέψει την ομάδα ο Νίκολιτς»

Αθανασίου: «Εμπνέει σιγουριά ο Πένια-Δεν θυμάμαι άλλον τόσο δυνατό παίκτη σαν τον Τετέι»

Έγινε πατέρας ο Καλτσάς - «Συνεχίζουμε να γεμίζουμε αστεράκια»

Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ «σκανάρει» τα πάντα στο Ρέντη – Δύο τριήμερα ρεπό και ατελείωτες ώρες δουλειάς

Τσορμπατζόγλου: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ - Θέμα η κατάσταση του Μπάνζα»

Τσανάκας: «Σημαντικό για Ιμανόλ και Ολυμπιακό που ο Μάριους θα δουλέψει στο Ρέντη στη διακοπή»

Δεσύλλας: «Τα επιπλέον στοιχεία που έφερε ο Κάνγκουα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Μάντσον: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ατρόμητο - Σημείο κλειδί για μένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος»

Τσακίρης: «Σοφά και σωστά επέλεξε η ΑΕΚ να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο»

«Εγκλωβισμένος στην Αθήνα»: Οι Άγγλοι δραματοποιούν την παρουσία του Σισοκό στον Παναθηναϊκό!