Τις δικές του συμβουλές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, στο 2ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδας των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος παράγοντας βρέθηκε στην τελετή λήξης του τουρνουά και μίλησε σε περίπου 400 παιδιά, τα οποία θέλησαν στη συνέχεια να φωτογραφηθούν μαζί του ή να τους υπογράψει αυτόγραφα, και εκείνος φυσικά δεν χάλασε το χατίρι σε κανένα από αυτά.

«Θέλω να χαίρεστε το ποδόσφαιρο όσο πιο πολύ μπορείτε, γιατί είναι μέρος της εκπαίδευσής σας. Για εμένα, το ποδόσφαιρο είναι Σεβασμός, Fair Play, Δεξιότητες, Επικοινωνία και Απόλαυση. Το να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει να κάνει με το πόσο χαίρεσαι το παιχνίδι, συνδυαστικά με την ποιότητα και την μεγάλη επιμονή. Συνεχίστε να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων ο Ζιλμπέρτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σίγησε» η φωνή του Ολυμπιακού και του «Γ. Καραϊσκάκης», Στάθης Γαβάκης

Ντέρμπι τίτλου σε Τούμπα και Λεωφόρο – Κρίνεται η κορυφή στα playoffs της Stoiximan Super League

Playoffs χωρίς αντίκρισμα: Στη σκιά του Κυπέλλου η μάχη για τις θέσεις 5-8

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Το «τριφύλλι» ψάχνει αντίδραση, η Ένωση διπλό τίτλου σε ένα ιστορικό αθηναϊκό ντέρμπι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ανάσα και οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν συνέχεια στο όνειρο

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»