Εύκολη χαρακτήρισε την απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, μιλώντας στο διαδικτυακό κανάλι των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για το πως πείστηκε να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Πιθανότατα η ιστορία, το Champions League και τα 47 πρωταθλήματα που έχει. Φυσικά επίσης η πόλη, οι φίλαθλοι και ειδικά οι φίλαθλοι, καθώς έχω ακούσει πολλά για τους υπέροχους και «τρελούς» φιλάθλους. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν εύκολο για εμένα».

Για τα δυνατά του στοιχεία ως παίκτης: «Ευελπιστώ ότι θα δείξω στους φιλάθλους ότι μπορώ να παίξω επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσω ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου ώστε να σκοράρουν. Θέλω να είμαι δημουργικός, να παίξω ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να δημιουργώ και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Πάντα προσπαθώ να δίνω τη σωστή πάσα, όλα γίνονται για την ομάδα. Αυτό είναι ένα από τα προσόντα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»