Τα αρνητικά αποτελέσματα της Τσέλσι έχουν ξαναφέρει στο προσκήνιο τη γκρίνια για τον Αντόνιο Κόντε. Ο Ολιβιέ Ζιρού, πάντως, θεωρεί πως οι Λονδρέζοι δεν είναι σε κρίση και εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ιταλού προπονητή.

«Ούτε καν μου περνάει από το μυαλό η κρίση! Παίξαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας. Προφανώς και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα, όμως αυτά που προανέφερα δεν είναι εύκολα ή μικρά παιχνίδια. Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό και δεν είναι σωστή ερώτηση εάν στηρίζουμε τον προπονητή ή όχι! Προφανώς και τον στηρίζουμε και όλοι είμαστε ενωμένοι», τόνισε αρχικά ο 31χρονος επιθετικός, ενώ για τις πιθανότητες της ομάδας του να προλάβει να μπει στην τετράδα είπε:

«Δεν ήταν καλή εβδομάδα για εμάς από όλες τις απόψεις, αφού οι αντίπαλοί που έχουμε για τις θέσεις του Champions League νίκησαν! Ακόμη όμως έχουμε 9 αγωνιστικές μπροστά μας. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να έχουμε εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μας. Ορισμένες τοπ ομάδες θα παίξουν με άλλες και θα χάσουν βαθμούς. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό και να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι! Θέλουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην τέταρτη θέση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube