Μέχρι το Φεβρουάριο του 2015 ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρέχει στην UEFA επιπλέον στοιχεία σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία και τους ισολογισμούς που αφορούν το Financial Fair Play.

Σε ανακοίνωσή της, στην οποία δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές στο θέμα, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία τονίζει πως οι «πράσινοι», όπως επίσης η Λιόν, η Χαλ, η Βόλφσμπουργκ, η Σπάρτα Πράγας και η Ρουχ Χορζόφ θα βρίσκονται στο «μικροσκόπιό» της τους επόμενους μήνες μέχρι να παράσχουν επιπλέον εξηγήσεις για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Στη συνέχεια η ειδική επιτροπή της UEFA, αρμόδια για θέματα Fair Play θα γνωστοποιήσει τις αποφάσεις της για το θέμα.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού –για την ώρα- δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση ή ενημέρωση για το πού υπάρχει –αν υπάρχει- το πρόβλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εξωφρενικό και εξοργιστικό να παίζει συνέχεια τόσο αργά η ΑΕΚ - Περισσότερες οι λύσεις για Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Το ερωτηματικό με τους δύο Πορτογάλους και τι εννοεί ο Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του Ελ Κααμπί»

Αθανασίου: «Τα ανοικτά ζητήματα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και η ξεχωριστή σημασία του βίντεο με Αντωνιάδη»

Παγκάκης: «Υποχρέωση η νίκη για τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμα ανοικτοί στόχοι στην ομάδα»

Κετσετζόγλου: «Στον πάγκο Μάνταλος-Ελίασον, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές»

Μπέος: «Χρόνια είχα να δω τέτοιο σφάξιμο με βαμβάκι»

Το ρεπορτάζ για το ΠΑΟΚ-Άρης από Τσορμπατζόγλου-Σαββόπουλο: «Ίσως από τον πάγκο Κωνσταντέλιας και Μορόν»

Stoiximan Super League: Μάχες σε Τρίπολη, Λάρισα, Τούμπα και OPAP Arena

Africafoot: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Ναντ για τον Ελ Κααμπί»

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Με φόρα για ιδανικό φίνις στον πρώτο γύρο η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Περιστεριώτες