Στο -6 από τον πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, που άρχισε το πρωτάθλημα με -2, ισόβαθμος με ΑΕΚ, που τιμωρήθηκε με -3, και τον Παναθηναϊκό, που άρχισε με -6, είναι ο Ολυμπιακός μετά τη χθεσινή οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-0).

Οι «ερυθρόλευκοι», που τα έχουν και με τη διαιτησία, έμειναν για τέταρτο συνεχές παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις μακριά από τη νίκη. Και πώς να κερδίσεις, όμως, όταν δεν σκοράρεις; Εκεί εστιάζεται η μεγαλύτερη (;) αδυναμία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα επτά τελευταία του παιχνίδια να πετύχει μόνο τέσσερα γκολ (!), δηλαδή έχει 0,57 τέρματα ανά αγώνα. Μετά το 5-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα η «παραγωγή» της ομάδας έχει πέσει κατακόρυφα. Επικράτησε 2-1 του Αστέρα με γκολ στις καθυστερήσεις και έκτοτε σκοράρει με το σταγονόμετρο: 0-0 με Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης», 0-1 με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, 1-0 τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, ήττα 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, ήττα 3-1 στο Μιλάνο, ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και χθες ήττα 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί στα προσεχή ματς, την Πέμπτη με την Ντουντελάνζ για το Europa League και την επόμενη Δευτέρα με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

Βόλος ΕLABET-Παναθηναϊκός: Οι γηπεδούχοι «καίγονται», οι φιλοξενούμενοι θέλουν... πάρτι στο «καταπράσινο» Πανθεσσαλικό!

Ολυμπιακός-Καλαμάτα: Για να διερύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ανεβασμένη Καλαμάτα οι «ερυθρόλευκοι»

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Κρητικοί για αντίδραση, Θεσσαλονικείς για σταθερότητα

Άρης-Aτρόμητος: Για την τρίτη σερί νίκη οι «κίτρινοι» - Ψάχνουν το πρώτο τρίποντο οι Περιστεριώτες

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!