Την ανάγκη να ζητήσουν «συγγνώμη» από τον κόσμο που ταξίδεψε μέχρι τα Γιάννενα ένιωσαν οι παίκτες του Πανιωνίου, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ με 3-1.

Αυτό αποκάλυψαν και οι οργανωμένοι οπαδοί των Νεοσμυρνιωτών «Panthers» που με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν και τη στήριξή τους και στην ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμά τους:

850 χιλιόμετρα σε μια μέρα. Καταρρακτώδης βροχή καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πάνω στα κεφάλια μας. Συνθήκες γηπέδων τριτοκοσμικές.

Αυτά δεν μας νοιάζουν τόσο. Μας νοιάζει όμως και μάλιστα πάρα πολύ, η αδιαφορία της ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές ήρθαν στο πέταλο που καθόμασταν και σε μια έντονη συζήτηση, τους είπαμε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Πως δηλαδή, είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε μόνο κατά την περίπτωση που “ματώνουν” την φανέλα.

Αλλιώς, όπως με τον Λεβαδειακό αποχωρήσαμε μαζικά από την Θύρα 3 έτσι και στην συνέχεια, θα αντιδράμε ολοένα και περισσότερο σε εικόνες ποδοσφαιριστών με αδιαφορία, που δεν τρέχουν, που δεν βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά, που δεν δίνουν το 100%.

Ούτε μας νοιάζει, ούτε είναι η δουλειά μας να δούμε τι φταίει. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ομάδα που δίνει και την ψυχή της. Ψάχτε τι χρειάζεται και κάντε το!

Προς τιμήν της, η ομάδα, μας ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση και μέσω του αρχηγού, Παναγιώτη Κόρμπου, πήραμε την υπόσχεση πως ο Πανιώνιος δεν θα εμφανίσει ξανά την εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων.

Αναμένουμε να το δούμε και στην πράξη ..

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους μάγκες του αντρικού βόλεϊ για την μεγάλη νίκη.

Υ.Γ. 2 Κάθε φορά που παίζει το Χάντμπολ του Πανιωνίου εντός έδρας αγώνα στην ... Σαλαμίνα, ο εκνευρισμός μας μεγαλώνει. Κάνας άλλος εκεί στον Πανιώνιο να νιώθει όπως εμείς; Ακούει κανείς; Υπάρχει κανείς;

Υ.Γ. 3 Για όλους αυτούς τους “Πανιώνιους” που αθωώνουν την Κ.Α.Ε και την αστυνομία και ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στους Πάνθηρες, η λέξη ξεφτίλα δεν μπορεί να νοηματοδοτήσει την ύπαρξή σας. Θλιβερά ανθρωπάκια, έχετε χάσει κάθε επαφή με την λέξη τσίπα.

Panthers Club 1983

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»

ΜΜΕ Ισπανίας: «Η ΑΕΚ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Ουναΐ»-Κανενα ενδιαφέρον, λέει η ΑΕΚ