Η απόκτησή του ανακοινώθηκε. Ωστόσο το ενδεχόμενο -τελικά- ο Λουκάς Βύντρα να μην φορέσει τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ είναι υπαρκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας άσος ζήτησε από την ομάδα να του δώσει λίγο χρόνο ακόμη για να μεταβεί στο Τελ Αβίβ και να υπογράψει. Όπως υποστηρίζουν στο Ισραήλ, η σύζυγος του Βύντρα έχει έντονες ενστάσεις για την διαμονή της στην χώρα με αποτέλεσμα η μεταγραφή να μπορεί να κολλήσει.

Και αυτό γιατί η Χάποελ έστειλε τελεσίγραφο στον Έλληνα άσο ότι εάν δεν ταξιδέψει ως αύριο για να υπογράψει τότε θα χαλάσει η μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Socca Premier League: 17η αγωνιστική με χρώμα Θεσσαλονίκης

Απλά GOAT: Ο ανυπέρβλητος Μέσι έφτασε τα 900 γκολ στην καριέρα του!

Η Σενεγάλη δεν επιστρέφει το τρόπαιο: «Το Κύπελλο δεν θα φύγει από τη χώρα»

Επιστρέφουν στην εθνική Σερβίας τα αδέρφια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Τρέλα: Βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά οι Μαροκινοί

Τι συνέβη πραγματικά στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και γιατί η απόφαση της CAF προκάλεσε σοκ

«Ενώ αλληλοβρίζονταν στην Ομοσπονδία, η CAF τιμωρούσε τη Σενεγάλη»: Για φιάσκο κάνει λόγο μεγάλο σενεγαλέζικο μέσο

Η Σενεγάλη προσφεύγει στο CAS μετά την αφαίρεση του τίτλου - Σκέψεις να μην κατέβει ξανά στο Κόπα Άφρικα!

Η αντίδραση των Σενεγαλέζων διεθνών μετά την απόφαση-σοκ: Χαμόγελα, πόζες με το τρόπαιο και… μήνυμα στην CAF!

Παγκόσμιο σοκ στο ποδόσφαιρο: Η Σενεγάλη έχασε στα χαρτιά το Κόπα Άφρικα από το Μαρόκο, δύο μήνες μετά τον τελικό!