Κι άλλη υπομονή μέχρι να γίνει το τελευταίο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας θα χρειαστεί να κάνει η ΑΕΚ.

Το συμβούλιο του ΚΕ.Σ.Α. που διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες είχε θετική εξέλιξη για την «Ένωση», ωστόσο η έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης για την «Αγιά-Σοφιά» πήρε εκ νέου παράταση.

Κι αυτό διότι το συμβούλιο διατύπωσε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το έργο και ζήτησε να γίνουν κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο. Κάτι που έγινε δεκτό από την πλευρά της ΑΕΚ, μιας και δεν ζητήθηκε κάτι που να αλλοιώνει τον χαρακτήρα του γηπέδου ή να μην είναι εφικτό.

Άλλωστε ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσούς που εκπροσώπησαν τον σύλλογο δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη των επαφών.

Μέσα λοιπόν στις επόμενες 7-10 μέρες θα γίνουν οι αλλαγές που ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α. και αφού κατατεθούν συμπληρωματικά με τα υπόλοιπα στοιχεία, δόθηκε διαβεβαίωση ότι στην επόμενη συνεδρίαση μέσα στον Δεκέμβρη θα δοθεί οριστικά η έγκριση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

TAGS: A.E.K.