Αναλυτικά το μήνυμα του τεχνικού διευθυντή της αρκαδικής ΠΑΕ

«Τώρα που έπεσαν για τα καλά οι παλμοί, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κύριο όγκο των φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ οι οποίοι με είδαν εκτός εαυτού μετά το ματς με τη Λαμία.

Ωστόσο, η ανεπίτρεπτη και χυδαία συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο εδώ και καιρό και δίχως αιτία με βρίζει ιδιωτικά και δημόσια με τον πιο ελεεινό τρόπο, με έκαναν να χάσω την ψυχραιμία μου.

Ζητώ συγγνώμη από όλους, όχι όμως από τον υβριστή. Το θέμα βέβαια είναι η ομάδα. Αυτή τοποθετείται πάνω απ' όλους. Ας είμαστε λοιπόν όλοι, με τα λάθη και τα σωστά μας, δίπλα στην ομάδα σε κάθε περίπτωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!