Ο Ζοάο Μάριο αποκάλυψε μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο το ιδιαίτερο στοίχημα που έχει βάλει με τον Λούκα Γιόβιτς για τη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδωσε την ασίστ προς τον Σέρβο φορ και χρειάζεται ακόμη δύο για να... ισοφαρίσει την περσινή μεταξύ τους «ανταλλαγή» στο πρωταθληματικό γκολ της Ένωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Όποιος παράγοντας και να μας επηρέαζε δεν θα ήταν δικαιολογία, για παράδειγμα η κατάσταση του γηπέδου. Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Κυρίως στα εκτός έδρας έχουμε τα σκαμπανεβάσματα.

Φέτος η ομάδα συμμετέχει στο Champions League και αυτά τα σκαμπανεβάσματα υπάρχουν στα εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως στα εντός και να ωριμάσουμε σαν ομάδα»
, είπε αναλυτικά.

Όσο για την ασίστ στο νικητήριο γκολ του Γιόβιτς, ανέφερε: «Έχουμε βάλει ένα στοίχημα. Πρέπει να του κάνω τρεις ασίστ για να ισοφαρίσω την ασίστ που μου έκανε πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Απομένουν άλλες δύο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μόνος πρώτος ο απόλυτος Παναθηναϊκός, διπλά και οι υπόλοιποι: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League πριν τη διακοπή

Χριστοφιλέας: «Η τακτική σπάει από την ατομική ποιότητα - Είναι αλλιώς όταν έχεις το γήπεδό σου»

Τρομερή στιγμή: Ο Κουτσερένκο κρατούσε το φορείο με τον Παβλένκα για να βοηθήσει τους γιατρούς!

Νίστρουπ: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι, άλλα το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ»

Νέα ζημιά στον ώμο του Τάχα Άλι!

Κατέβηκε στον πάγκο και τα είπε με Νίστρουπ ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλαμάτας

Η γκολάρα του Τετέι, η επέμβαση του Πένια και το 5X5 στη Νίκαια: Τα highlights του Παναθηναϊκός - Καλαμάτα

Νικολογιάννης: «Χαρούμενος στη διακοπή ο Παναθηναϊκός - Φτιάχνει και η άμυνα με υπογραφή Ντε Φράι-Πένια»

Η ανατροπή των Αρκάδων και η γκολάρα του Αθανασίου στην εκπνοή: Τα highlights του αγώνα ΟΦΗ-Asteras AKTOR

Προβάδισμα δύο τερμάτων σε 6 λεπτά για τον ΠΑΟΚ με Άλι και Εντιαγέ

TAGS: A.E.K.