Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Γκαλίτσιο είναι δεδομένο, ωστόσο από εκεί μέχρι τη συμφωνία η απόσταση είναι μεγάλη. Η στήλη «Ο Τρελός του Χωριού» της SportDay αναλύει σήμερα τα δεδομένα της δύσκολης υπόθεσης ξεκαθαρίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι κλεισμένος.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ μένει μεν ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λόκερεν και από την Πέμπτη (1/1/2015) αποκτά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του και να κλείσει από τώρα για τον Ιούλιο. Όμως, όπως αποκαλύπτει η στήλη, αφενός μεν δεν «καίγεται» να γυρίσει στην Ελλάδα και έχοντας απορρίψει δελεαστική πρόταση της βελγικής ομάδας για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, θέλει να εξαργυρώσει τις πολύ καλές χρονιές από τις οποίες προέρχεται. Ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, έχει πολύ καλές διασυνδέσεις στη Γερμανία (έχει πάει πολλούς Έλληνες στην Bundesliga) και μπορεί να του βρει ομάδα στο πρωτάθλημα αυτό ή σε άλλο ανάλογου επιπέδου.

Παράλληλα, εύκολα δεν είναι ούτε τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Γκαλίτσιου για τον Παναθηναϊκό. Ο Λαρισαίος άσος δύσκολα θα πέσει κάτω από 180.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν πληρώνουν πάνω από 200.000 ευρώ το χρόνο για τους τρεις υπάρχοντες δεξιούς μπακ στο ρόστερ (Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο και τον δανεικό Μαρινάκη).

Περιμένοντας τη Βερόνα

Την απάντηση της Ελλάς Βερόνα στην πρόταση που έχει κάνει για απόκτηση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες περιμένει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν τον Ουρουγουανό στόπερ δανεικό με οψιόν αγοράς και προσφέρουν διετές συμβόλαιο στη συνέχεια στον παίκτη, που σε πρώτη φάση εμφανίζεται θετικός.

Από το «τριφύλλι» έχει ζητηθεί να υπάρξει απάντηση των Ιταλών μέχρι την Κυριακή κι εφόσον αυτή δεν είναι η επιθυμητή, τότε θα στραφούν στις άλλες λύσεις που έχουν προκρίνει. Αν αποκτηθεί δεύτερο στόπερ, όπως είναι η πρόθεση του Παναθηναϊκού, τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, την ώρα που ο Σπύρος Ρισβάνης κατά πάσα πιθανότητα θα μετακομίσει δανεικός στον Πανιώνιο.

Πάει για βασικός ο Ταυλαρίδης

Ο Στάθης Ταυλαρίδης υπέγραψε χθες στον Παναθηναϊκό, αφού πέρασε πρώτα τα ιατρικά τεστ, και σήμερα θα ανακοινωθεί, ενώ την Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο 35χρονος αμυντικός θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στο βασικό σχήμα. Άλλωστε ένας από τους λόγους που επελέγη είναι πως βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και άριστη φυσική κατάσταση, ενώ εκτιμάται πως ένας Έλληνας παίκτης με τη δική του εμπειρία δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»