Ο Ολυμπιακός έμεινε στο εντός έδρας 0-0 στην πρώτη συνάντησή του με τη Ναϊμέγκεν και θα διεκδικήσει στη ρεβάνς της Ολλανδίας την πρόκριση για τα playoffs του Champions League.

Μετα από το τέλος της αναμέτρησης, ο Ζότα Σίλβα, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή για να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, τόνισε ότι η ισοπαλία αφήνει πικρή γεύση σε εκείνον και στους συμπαίκτες του, ενώ πρόσθεσε όλοι θα δώσουν τα πάντα στη ρεβάνς.

Όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού:

«Πικρή γεύση το αποτέλεσμα! Θέλαμε τη νίκη στο πρώτο μας παιχνίδι εντός έδρας για φέτος. Θα δώσουμε τα πάντα εκεί, στην Ολλανδία, για την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Πολύ μεγάλη χαρά, φυσικά, για το ντεμπούτο μου, αλλά λυπάμαι για το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε όλοι για να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, είμαστε λυπημένοι. Θα επαναλάβουμε κάθε προσπάθεια για να πάρουμε εκεί την πρόκριση».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία