Δεν χάνει την αισιοδοξία του παρά το σοβαρό του τραυματισμό στο μετατάρσιο που τον έχει θέσει εδώ και αρκετές εβδομάδες νοκ-άουτ ο Μπρούνο Ζουκουλίνι.

Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ με δηλώσεις στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «El Crack Deportivo» παρουσιάστηκε σίγουρος ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα ενώ είπε τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που το συμπεριφέρθηκε τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρούνο Ζουκουλίνι:

«Είμαι στην Αργεντινή, ζήτησα να με αφήσουν να έρθω για τρεις εβδομάδες, προκειμένου να αναρρώσω. Η αποκατάστασή μου πηγαίνει καλύτερα. Έφθασα στην Αργεντινή χωρίς να μπορώ να περπατήσω και τώρα είμαι καλύτερα. Ο τραυματισμός προήλθε από κακοτυχία, αλλά τώρα σκέφτομαι αυτό που έρχεται.

Τώρα, πρέπει να επιστρέψω στην ΑΕΚ, γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Και η ΑΕΚ και η Μάντσεστερ Σίτι μου φέρθηκαν πολύ καλά και με άφησαν να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους σε λιγότερο από ένα μήνα».

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Ήξερα ότι ο προπονητής με έβλεπε, ότι το ιατρικό επιτελείο με παρακολουθούσε και τελευταίο καιρό μιλούσα μαζί τους για την ανάρρωσή μου και τώρα θα μιλήσω με το γιατρό. Ίσως στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να πάνε οι καλύτεροι, αυτοί που είναι σε καλύτερο σημείο, μου μένουν δύο ή τρεις μήνες για να είμαι στο ύψος των περιστάσεων, είναι και θέμα τύχης. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.