Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ για την πρώτη αγωνιστική της Premier League και ο Κερτ Ζουμά έπεσε θύμα της... έμπνευσης της κερκίδας.

Όταν σε μια φάση της αναμέτρησης δέχτηκε την μπάλα στο πρόσωπο και έπεσε πονεμένος στο γρασίδι, η κερκίδα των φιλοξενούμενων άρχισε να φωνάζει ρυθμικά και περιπαικτικά «Έτσι νιώθει και η γάτα σου».

Υπενθυμίζεται πως ο Ζουμά είχε γίνει αντικείμενο κατακραυγής, όταν στα social media ανέβηκαν κάποια βίντεο με τον ίδιο και τον αδερφό του να κακομεταχειρίζονται τις γάτες τους. Τα άτυχα ζώα απομακρύνθηκαν από την οικία του και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος, ενώ ο ίδιος τιμωρήθηκε δεόντως.

Συγκεκριμένα, πέρα από 180 ώρες κοινωνικής εργασίας, του απαγορεύτηκε να έχει στην ιδιοκτησία του γάτα για πέντε χρόνια. Παράλληλα η Γουέστ Χαμ τον τιμώρησε παρακρατώντας του μισθούς δύο εβδομάδων κάνοντας δωρεά τα χρήματα σε εταιρεία προστασίας ζώων, ενώ ο παίκτης έκτοτε αποδοκιμάζεται έντονα σε όλα τα γήπεδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»